Masterclass Enformation

Conceput și desfășurat de Enformation și dedicat cercetătorilor talentați, competitivi, moderni, actuali și lipsiți de prejudecăți care doresc să afle informații cheie despre publicarea în reviste științifice de top Enformation Masterclass oferă cursuri și webinarii inovatoare despre scrierea academică, destinate cercetătorilor de toate nivelurile și din toate domeniile științei.

Cursurile sunt livrate de formatori specializați și de colaboratori internaționali care au o experiență vastă în publicare. Scopul principal al cursului este de a ajuta instituțiile academice și non-academice să își susțină cercetătorii în procesul de publicare.

Pentru a ajuta cercetătorii români să își publice cele mai bune rezultate ale activității lor în reviste de renume, Enformation a dezvoltat Innovative Writing Masterclass. Fiecare modul a fost conceput să răspundă la cele mai stringente întrebări ale cercetătorilor și să ofere un sprijin real în abordarea unei reviste calitative. Moderatorii și formatorii noștri se numără printre cei mai buni în domeniul lor de activitate și știu cât de important este pentru un autor să primească indicații specifice.