Masterclass Enformation

Cu ce frecvență se organizează cursurile Masterclass-ului Enformation?

Frecvența cursurilor din cadrul Masterclass-ului Enformation este lunară, în funcție de disponibilitatea speakerilor invitați. Pentru a fi la curent cu ultimele evenimente, precum și pentru a afla informații exacte privind data și ora cursurilor, vă rugăm să urmăriți pagina Masterclass.

Cât durează cursurile Masterclass-ului Enformation?

Fiecare modul al Masterclass-ului Enformation este organizat într-o sesiune specială, care are alocate între 2 și 6 ore/zi (pentru mai multe informații, puteți consulta paginile dedicate modulelor).

Pot participa la Masterclass prin intermediul universității sau al institutului de cercetare unde lucrez sau trebuie să mă înscriu individual?

Masterclass-ul Enformation este dedicat atât participanților individuali, care doresc să se înscrie pe cont propriu, cât și grupurilor din cadrul universităților și institutelor de cercetare, care se pot înregistra prin intermediul instituțiilor din care fac parte.

Pot participa la mai multe module din cadrul Masterclass-ului Enformation?

Desigur. Fiecare participant poate opta să participe la unul sau la mai multe module ale Masterclass-ului Enformation.

Cine sunt Speakerii Masterclass-ului Enformation?

Prezentarea fiecărui modul al Masterclass-ului este realizată de către speakeri profesioniști, invitați aleși din rândul partenerilor Enfomation.

Cum mă pot înregistra la Masterclass-ul Enformation?

Participanții se pot înregistra la unul sau mai multe module ale Masterclass-ului Enformation individual, pe pagina dedicată fiecărui modul, sau prin intermediul instituției la care sunt afiliați (completând formularul Recomandă-ne).